lørdag den 14. januar 2012

Glutenfrit Landbrød

En nem opskrift på Glutenfrit Landbrød


Bland disse ingredienser sammen:
1 l. vamt vand
60 g. økologisk gær
1 tsk. salt
1 tsk. honning
3 spk. olivenolie
1 tsk. kardemomme

Tilsæt mel:
1. 500 g. mørk glutenfrit mel (fra Dr. Schär)
2. 500 g. andre slags glutenfrit mel
 (f.ex. 100 g kikærtemel, 200 brun hirsemel; 100g kartoffelmel: 100 g majsmel)

Rør godt sammen, tilsæt valnødder (200 g).
Med våde hænder form et rundt brød, læg den på brættet (man kan også bruge en springform for at holde på brødets form)
Bages ca. 1 time ved 150 grader midt i ovnen. Smør med vand eller mælk og giv 10 min. ved 210. 

Udført af Inga :-)


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar